KONYA / ILGIN - Argıthanı Atatürk Ortaokulu

Mrt

Bizi biz kılan mukaddes değerlerimiz; vatan, millet ve hürriyet için " Ya İstiklal, ya ölüm" ruhuyla canlarını feda eden şanlı ecdadımızı rahmet, minnet ve özlemle yad ediyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 85. ölüm yıldönümü nedeniyle okulumuzda "10 Kasım  Programı" düzenlenmiştir.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuz öğretmenleri ve öğrenciler tarafından hazırlanan program ile coşkulu bir şekilde kutlandı.

Okulumuzda Deprem ve Afetlere hazırlık tatbikatı yapıldı

Nis

Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ortaokullar arası satranç turnuvasında okulumuz takım halinde ilçe 2. si olmuştur. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşku ile kutlandı

Kas

Okulumuz Öğretmenleri Seminer dönemindeki etkinlikler kapsamında Akşehir Huzurevine ziyarette bulundular.